Apropem tota mena d’adobs líquids i solucions agronòmiques a les necessitats reals dels nostres clients, i ho fem amb la combinació perfecta d’experiència, innovació i amor per l’agronomia

Fabricació de productes pròpis

Fabricació de productes propis

Els productes d’Agroferti cerquen l’excel·lència, i per aquest motiu els formulem únicament amb matèries primes de la màxima qualitat i mitjançant un complex sistema de filtrat.

Fabricació de productes pròpis
Formulacions a mida - Agroferti
Formulacions a mida

Formulacions a mida

A més de produir l’ampli ventall de les nostres fórmules, el nostre laboratori és l’encarregat de perfeccionar i adaptar aquestes d’acord amb les necessitats concretes dels camps dels nostres clients. D’aquesta manera, ens assegurarem d’aportar als cultius la quantitat exacta i necessària de nutrients per obtenir els seus fruits, tenint cura del medi ambient.

Plans d'adobat personalitzats

Plans d'adobat personalitzats

Sota petició del client, Agroferti també som especialistes en dissenyar plans d’adobat. Aquests analitzen el medi específic (sòl, nutrients, humitat, etc.) de cadascunes de les plantes (varietat, riscos, patologies), de manera que l’aplicació del producte sigui el més encertada possible.

Per altra banda, l’equip tècnic d’Agroferti oferim tota mena d’assessoraments agronòmics i serveis logístics vinculats als productes que fabriquem i als que distribuïm. 

 
Adobs personalitzats - Agroferti
I + D + i - Agroferti
I+D+i Agrofertic

I + D + i

Disposem d’un experimentat Departament d’I+D+i, que és el responsable de la investigació de noves formulacions i solucions d’acord amb les necessitats i reptes productius dels nostres clients. 

El domini del món formulatiu, a més, ens permet oferir els serveis del nostre laboratori a tercers, i elaborar productes sota la seva etiqueta.

 
La terra, l'aigua i el camp

RESPONSABLES AMB EL MEDI AMBIENT

Tal és el nostre compromís amb la nostra societat i el planeta, que els nostres fertilitzants compleixen al peu de lletra les normatives nacionals i internacionals més exigents i els més alts estàndards de qualitat. 

Per altra banda, la cura del medi ambient també la treballem des d’Agroferti amb l’atenció personalitzada dels nostres clients, a qui assessorem en la importància d’emprar la quantitat exacta de cada producte en funció del tipus de cultiu, el moment propici del calendari, l’etapa evolutiva de la planta, i les condicions del sòl.

 

LA XARXA AGROFERTI

Disposem d’una flota logística pròpia que possibilita que els nostres fertilitzants líquids, i els nostres productes industrials i químics, abasteixin el mercat nacional i europeu. Des de camions cisterna amb moto-bomba, que permeten realitzar el servei a granel directament en finca o al magatzem de distribució, fins a camions i transports per a contenidors de 1.000 L., i distribució de garrafes (5, 10, 20 i 25 L.).

Un servei àgil i de confiança que garanteix la seguretat i el seguiment del producte des de la compra i fins a la seva aplicació.

Skip to content